ČOČKA S DÝNÍ

Večer předem namočíme 300 g hnědé čočky. Na třech lžících oleje osmahneme tři utřené stroužky česneku, půl lžičky kurkumy a polévkovou lžíci koření Garam Masala. Přidáme jednu menší dýni hokaido nastrouhanou na nudličky, scezenou čočku a 4 brambory nakrájené na kostky. Zalijeme půl litrem horké vody, přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme 30 minut. Osolíme, vmícháme tři lžíce domácího kečupu a bez pokličky necháme odpařit vodu. Odstavíme, vmícháme 2 lžíce citrónové šťávy. Podáváme se zelným salátem.


více ZDE

1 komentář:

  1. Skvělý nápad, jen jsem jej malinko pozměnila - místo hnědé jsem přidala červenou a už se těším na výsledek! Děkuji :)

    OdpovědětVymazat